Balıkesir Haykoop Tarım Danışmanlık Hizmeti Devam Ediyor


S.S. Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği olarak 2023 yılında başlattığımız “Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmeti”, 2024 yılında da devam etmekte.

Gönen ilçemizde bulunan Asmalıdere T.K.K. , Paşaçiftlik T.K.K., Üzümlü T.K.K. ve Dışbudak T.K.K. ortak kooperatiflerimizin ortağı olan 50 adet büyük baş süt sığırı işletmesine Tarım Danışmanlığı Hizmeti vermekteyiz.

 ❝Danışman Personelimiz Olcay OZAN :

Amacımız ; Hayvansal üretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları, üretim süreçleri, aşılama programları, sektördeki tüm yeniliklerin takibi, destekleme zamanları ve başvuru şartları gibi hemen hemen bütün sorunlar üzerine eğitim vermek, bilgi paylaşımı yapmak ve çözüm önerilerinde bulunmaktır. Bu faaliyetlerimizi aylık rutin işletme ve köy ziyaretleri, çiftçi toplantıları, liflet dağıtımı gibi birçok etkinlikle sağlamaktayız. Ayrıca İlçemizde mevcut bulunan Hay-Koop Gönen Şubemizde de işyeri ziyaretleri yapan üreticilerimize bilgilendirme toplantıları düzenlemekteyiz. Yaptığımız Danışmanlık Hizmetleri sonucunda program kapsamındaki üreticilerimizde amaçlanan üretim artışı ve ekonomik büyüme hedeflerimize doğru yol almaktayız.❞ 

;