BAKAN YARDIMCISI AHMET GÜMEN'DEN BALIKESİR HAYKOOP'A ZİYARET



Cumhurbaşkanlığı kararı ile 2024-2026 yılları arasında uygulanacak olan yeni hayvancılık destekleme modeli hakkında bilgi vermek için Balıkesir Tarım İl Müdürlüğü'nde Kooperatif Başkanlarına, Birliklere, üreticiler ve çiftçilerle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ve beraberindeki heyet toplantı sonrasında birliklere ziyarette bulundu.

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği'ne de ziyarette bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen; HAYKOOP Balıkesir Başkanı Faruk Özen'den ve Yönetim Kurulundan birlik hakkında bilgiler aldı.

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, "Öncelikle sizlere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'nın selamlarını iletmek isterim. Sizlerin de katılımıyla Balıkesir Tarım İl Müdürlüğü'nde yapmış olduğumuz değerlendirme toplantısıyla Kooperatiflerimizi, çiftçilerimizi, başkanlarımızı ve üreticilerimizi bilgilendirdik. Yeni destekleme modelinin sahadaki etkileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve üreticilere modelin detayları aktarıldı. Bu sayede, üreticilerin yeni model hakkında bilgilendirilmesi ve olası sorularının yerinde yanıtlanması sağlandı" dedi.

Ziyarete Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürü Salih Çelik, Balıkesir Tarım İl Müdürü Erkan Alkan, Şube Müdürleri, ilçe müdürleri katılım sağladı.

;